Looking For Anything Specific?

Bingöl Deprem Son Dakika : Bingöl Elazığ Son dakika depremi haberi: Bingöl ve ... - Son dakika bingöl'de şiddetli deprem.

Bingöl Deprem Son Dakika : Bingöl Elazığ Son dakika depremi haberi: Bingöl ve ... - Son dakika bingöl'de şiddetli deprem.. Depremin yerin 7,5 kilometre derinliğinde olduğu aktarıldı. Bingöl'de sabaha karşı meydana gelen deprem geniş bir alanda hissedildi. 06.05.2021 00:58 bingöl'de 3.6 büyüklüğünde deprem. Afad'ın açıkladığı son dakika verilerine göre; Bi̇ngöl'ün karlıova ilçesinde richter ölçeğine göre, 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son dakika alınan bilgilere göre bingöl'ün karlıova ilçesinde 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin yerin 7,5 kilometre derinliğinde olduğu aktarıldı. Tv100.com 30 ekim 2020 11:57 son güncelleme: Bingöl deprem haberleri ile ilgili geçmişten bugüne posta'da 13 haber bulunmaktadır. Meydana gelen deprem 5.5 büyüklüğünde yaşanırken, yerin 5 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Son depremler: Bingöl'de şiddetli deprem! - Son dakika ...
Son depremler: Bingöl'de şiddetli deprem! - Son dakika ... from static.daktilo.com
Bingöl'de, richter ölçeğine göre 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü bingöl merkez olan saat 11.48'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bingöl deprem haberleri sayfasında bingöl deprem haberlerini bulabilir tüm bingöl deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz. Kandilli'den yapılan son deprem açıklamasında dakikalar sonra bingöl'deki depremin büyüklüğü 5,8 olarak revize edildi. Son dakika bingöl'de şiddetli deprem. Kandilli rasathanesi ve afad açıkladığı bilgiye göre bingöl'de 5.9 şiddetinde deprem meydana geldi. Bingöl'ün karlıova ilçesinde meydana gelen ve ilk belirlemelere göre. Son dakika alınan bilgilere göre bingöl'ün karlıova ilçesinde 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Ajanslar tarafından aktarılan son dakika bilgisine göre bingöl'ün karlıova ilçesinde deprem meydana geldi.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı, deprem dairesi başkanlığı (afad) tarafından yapılan açıklamaya göre bingöl'de deprem oldu. Kandilli rasathanesi depremin şiddetini 4.2 olarak duyurdu. Afad bingöl'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünün 4.2 olduğunu belirtti. Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5.7 şiddetinde bir deprem meydana geldi! Son dakika bingöl deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Bingöl'de 4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Bi̇ngöl'ün karlıova ilçesinde richter ölçeğine göre, 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bingöl karlıova merkezli büyük bir deprem meydana geldi. Tv100.com 30 ekim 2020 11:57 son güncelleme: Son dakika doğru ve özgün haber ilkesine dayalı olarak yayın yapılmaktadır. Depremin ardından en büyüklüğü 4,6 ve 4,7 olan 200'ü aşkın artçı deprem meydana geldi. Bingöl deprem haberleri sayfasında bingöl deprem haberlerini bulabilir tüm bingöl deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz. Kandilli rasathanesi koeri son depremler listesinde yer aldı.

Son dakika bingöl'de şiddetli deprem. Bingöl'ün karlıova ilçesinde meydana gelen ve ilk belirlemelere göre. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Afad verilerine göre, deprem 4.1 olarak ölçümlendi. Son dakika alınan bilgilere göre bingöl'ün karlıova ilçesinde 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Ünlü profesörden SON DAKİKA Marmara depremi uyarısı ...
Ünlü profesörden SON DAKİKA Marmara depremi uyarısı ... from isbh.tmgrup.com.tr
Bingöl merkezde meydana gelen depremin büyüklüğünü afad. Son dakika bingöl'de şiddetli deprem. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Afad'ın son dakika verilerine göre, bingöl 'ün karlıova ilçesinde, 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Meydana gelen deprem 5.5 büyüklüğünde yaşanırken, yerin 5 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Kandilli rasathanesi depremin şiddetini 4.2 olarak duyurdu. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgilere göre, bingöl'de saat 09.51'de bir deprem daha meydana geldi. Bingöl valisi kadir ekinci, depremde çöken kulelerimizden birinin altında kalan kardeşimiz yaralı olarak kurtarıldı, diğer kardeşimiz ise ne bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 17:24'te yerin 5 kilometre derinliğinde deprem meydana geldi.

Dün geceki depremin ardından bingöl'ün karlıova ilçesinde bir deprem daha meydana geldi!

Deprem çevre illerde de hissedildi. Can ve mal kaybının yaşanmadığı deprem, kısa süreli paniğe. İşte son dakika deprem haberleri ve depreme ilişkin detaylar… Bingöl merkezde meydana gelen depremin büyüklüğünü afad. Bingöl valisi kadir ekinci, depremde çöken kulelerimizden birinin altında kalan kardeşimiz yaralı olarak kurtarıldı, diğer kardeşimiz ise ne bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 17:24'te yerin 5 kilometre derinliğinde deprem meydana geldi. Merkez üssü karlıova ilçesi olan depremin şiddetini afad 4.2, kandilli rasathanesi ise 4.1 olarak açıkladı. Afad'ın açıkladığı son dakika verilerine göre; Depremin şiddeti 5.9 olarak açıklanırken, deprem çevre illerden de türk kızılayı deprem ile ilgili twitter hesabından son dakika açıklaması paylaştı. Depremin yerin 7,5 kilometre derinliğinde olduğu aktarıldı. Bi̇ngöl'ün karlıova ilçesinde richter ölçeğine göre, 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ajanslar tarafından aktarılan son dakika bilgisine göre bingöl'ün karlıova ilçesinde deprem meydana geldi. En son bingöl deprem haberleri anında burada. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı, deprem dairesi başkanlığı (afad) tarafından yapılan açıklamaya göre bingöl'de deprem oldu.

Bingöl merkezde meydana gelen şiddetli deprem korkuya neden oldu. Dün geceki depremin ardından bingöl'ün karlıova ilçesinde bir deprem daha meydana geldi! Bingöl valisi kadir ekinci, depremde çöken kulelerimizden birinin altında kalan kardeşimiz yaralı olarak kurtarıldı, diğer kardeşimiz ise ne bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 17:24'te yerin 5 kilometre derinliğinde deprem meydana geldi. Son dakika bingöl'de şiddetli deprem. Son dakika haberine göre, bingöl'de deprem oldu.

Bingöl depremi Muş'ta vatandaşları sokağa döktü - Son ...
Bingöl depremi Muş'ta vatandaşları sokağa döktü - Son ... from static.daktilo.com
İlk olarak depremin 5.9 büyüklüğünde olduğunu duyuran kandilli rasathanesi, büyüklüğü 5.8'e revize etti. Afad, saat 17.24'te merkez üssü bingöl'ün karlıova ilçesi olan 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Dakika dakika son depremler için tıklayınız. Bi̇ngöl'ün karlıova ilçesinde richter ölçeğine göre, 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi depremin şiddetini 4.2 olarak duyurdu. Depremin bingöl ve çevre illerden hissedildiği belirtiliyor. Son dakika bingöl deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü.

Kandilli rasathanesi, bingöl karlıova'da saat 17.24'te 5,8 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Deprem çevre illerde de hissedildi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı, deprem dairesi başkanlığı (afad) tarafından yapılan açıklamaya göre bingöl'de deprem oldu. Yayınlanan tüm materyallerin her hakkı saklıdır. Meydana gelen deprem 5.5 büyüklüğünde yaşanırken, yerin 5 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Depremin ardından en büyüklüğü 4,6 ve 4,7 olan 200'ü aşkın artçı deprem meydana geldi. İlk olarak depremin 5.9 büyüklüğünde olduğunu duyuran kandilli rasathanesi, büyüklüğü 5.8'e revize etti. Bingöl karlıova merkezli büyük bir deprem meydana geldi. Geçtiğimiz günlerde 5.8 şiddeti ile sarsılan bingöl'de bugün bir deprem daha meydana geldi. Bingöl'de 4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Ajanslar tarafından aktarılan son dakika bilgisine göre bingöl'ün karlıova ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi koeri son depremler listesinde yer aldı. Kandilli'den yapılan son deprem açıklamasında dakikalar sonra bingöl'deki depremin büyüklüğü 5,8 olarak revize edildi.

Posting Komentar

0 Komentar